BEDAH FILEM MUNAFIK 2 HANGATKAN KARNIVAL MAHABBAH 9.0

Gambang, 27 Mac 2019 - Bersempena Karnival Mahabbah 9.0, Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN) UMP Pekan dengan kerjasama Kolej Kediaman 1,2,3,4 UMP Gambang telah menganjurkan program Bicara Mistik.

1

Pihak penganjur telah menjemput Dr Mahyuddin Ismail, Pensyarah Kanan dari Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan UMP yang juga merupakan Pengarah Pusat Islam dan Pembangunan Insan  UMP  bagi mengupas isu mistik dengan dunia realiti dan solusi gangguan mistik melalui bedah filem Munafik 2.

2

Seramai 250 orang peserta dari kalangan mahasiswa UMP telah hadir bagi memeriahkan lagi majlis ilmu ini. Semoga program-program berunsur kerohanian dan pembudayaan ilmu seperti ini terus subur di bumi UMP sejajar dengan visi Pusat Islam & Pembangunan Insan “Melahirkan Warga Universiti Yang Bertaqwa”.

3