150 ORANG MAHASISWA HADIR SESI PERKONGSIAN PENGEMBARAAN BERMOTOSIKAL KE MAKKAH

Gambang, 26 Mac - Telah berlangsungnya program Travelog Backpackers bertempat di Dewan Astaka, UMP Gambang yang dianjurkan oleh Pusat Islam dan Pembangunan UMP dengan kerjasama Shazuna Consultancy and Training.

1

Program yang dihadiri seramai  150 orang peserta ini telah disampaikan oleh  seorang panel  yang berpengalaman luas iaitu En. Mohd Zuhdi dari Shazuna Consulting. Dalam ucapannya, beliau berkongsikan pengalaman beliau sendiri dalam siri kembara bermotosikal ke Mekah serta cabaran yang dihadapi sepanjang perjalanan. Program ini berlangsung secara santai dan mempunyai pengisian yang padat serta menarik minat mahasiswa dalam perkongsian tersebut.

2

Para peserta dalam program kali ini bertuah kerana didedahkan dengan begitu banyak input berguna dan pelbagai perkongsian yang menarik dari penceramah. Program diakhiri dengan sesi soal jawab serta pemberian cenderahati kenang-kenangan dari pihak UMP.

3